Contact

Je hebt ervoor gekozen verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen proces van heling, op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Je voelt dat het tijd is om spiritueel te ontwaken en zo een actieve rol te spelen in de evolutie naar liefde voor je eigen zelf.

Ik help je de bron van liefde en helende energie in jezelf te vinden. Om je de tools te geven en te helpen vinden die je ondersteunen in alles wat je wilt voelen, ervaren en bereiken in dit leven. Met vol vertrouwen, aanwezigheid en liefde begeleid ik je op je pad naar een getransformeerd en evenwichtig bestaan, spiritueel, fysiek en emotioneel.

Voel zelf wanneer het tijd is om aan deze reis naar huis, naar jouw innerlijke bron en hogere zelf, te beginnen. Kies het pad dat goed is voor jou. Als je voelt dat ik je kan helpen op dat pad, dan is vandaag het begin van jouw prachtige reis naar je echte zelf, naar jouw authentieke wezen van licht en liefde.

Vul het formulier hieronder in om direct contact op te nemen en te onderzoeken of ik je kan begeleiden op jouw reis van heling en transformatie.

Hoeveel sessies heb ik nodig?
Dat verschilt per persoon. Sommige mensen hebben drie sessies nodig, anderen zes. Er zijn ook mensen die ik een half jaar tot een jaar begeleid. Alles is volledig afhankelijk van jouw proces. Vrijwel alle modules die beschreven staan op de website komen aan bod tijdens jouw sessies. Iedere sessie heeft even tijd nodig om te landen, dus er zit altijd minimaal twee weken tussen.

Start the amazing trip to your real self

Photo by Gulshat from PxHere

Maak een afspraak

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Contact

info@bewustnu.com
06 40232050

Afspraken maken via de telefoon kan elke werkdag tussen 9:00 en 10:00 en tussen 16:00 en 17:00

Adres

Rijnauwenstraat 110A
4834LG Breda