Mijn verhaal

De reis die ik maakte van mijn Hoofd naar mijn Hart…

Mijn naam is Gert “ervaringsdeskundigen” en ik geloof dat liefde, warmte en veiligheid vrijwel alle klachten kunnen helen. Op fysiek, mentaal en spiritueel niveau.

Als kind was ik al zeer sensitief en pikte ik dingen op uit andere dimensies. Ik voelde precies aan wat er met mijn zus en moeder aan de hand was en nam het altijd al op me om de beschermende bron van licht en liefde te zijn.

Na mijn studie ging ik werken als lasser, een logische keuze voor mij, omdat mijn kracht in mijn handen ligt. Ik was erg goed in mijn vak, maar voelde ook al snel dat mijn handen iets anders wilden. Ik begon aan een opleiding als make-up artist. Geen logische keuze, maar een keuze vanuit mijn hart, ik volgde mijn gevoel.

Het ontwaken

Als make-up artist heb je altijd met één hand het hoofd van het model vast. Steeds vaker kreeg ik van de modellen te horen dat wanneer ze mijn hand voelden, er klachten verdwenen.

Hoofdpijn, rugpijn, onrust en andere klachten. Daar moest ik meer mee doen, zeiden ze. Al die tijd was ik me al aan het verdiepen in spirituele materie, ik las boeken en volgde cursussen. Ik besloot me toen ook in te schrijven voor een cursus ‘healing with your hands’.

Na zeven jaar te hebben gewerkt als make-up artist opende ik mijn eigen praktijk als coach en healer. Maar ik wilde méér. Ik droomde van een vitaliteitscentrum in het centrum van Breda, waar mensen terecht konden voor yoga, massages, healings, floating en meer. Die droom werd werkelijkheid, maar ik raakte erin verdwaald, dreef weg van mijn hart. Ik moest de rol van manager aannemen en dat is niet wie ik ben, dat is niet mijn missie op deze Aarde.

En zo kwam het dat ik alles verloor, het nulpunt bereikte in mijn leven. Ik ging donkere tijden door, vol angst, pijn en emotie. Ik werd helemaal gestript, om vanuit daar opnieuw te ontwaken voor het licht, de liefde in mijzelf terug te vinden en te herinneren wie ik écht ben.

Een nieuw begin

Deze duistere periode is de belangrijkste van mijn leven geweest.

Ik moest dit meemaken, om ook anderen spiritueel te kunnen begeleiden, ze te helpen ontwaken uit hun angst en pijn. Deze periode leerde me om altijd de liefde, innerlijke rust en enorme levenskracht in mezelf te vinden. Want het is deze energie, onze schaduwkanten die je nodig hebt om angst, pijn en emotie aan te kijken. Die energie heb ik zo sterk moeten cultiveren, dat ik nu ook jou de weg terug naar jezelf kan wijzen. Naar de bron van liefde die je werkelijk bent, zodat ook jij kunt helen.

Nu geef ik inmiddels alweer een aantal jaren healings vanuit mijn woonkamer en in de bossen rond Breda. Warm, huiselijk en veilig, de ideale setting voor heling en transformatie, onder begeleiding van helende muziek.

Anderen ervaren mij als enorm krachtig, liefdevol met een onwijs sterk inlevingsvermogen. Tijdens een sessie met mij voelen ze heel hun lichaam vullen met liefde, tot in iedere cel. Van vrienden en bekenden krijgen ze te horen dat ze er jonger uitzien, zo’n krachtige energie hebben en dat ze stralen. Hun ogen staan weer open en ze hebben een smile op hun gezicht. Er is iets wezenlijks veranderd.

Het MerKaBa symbool

Mijn logo is het MerKaBa symbool en is zoveel meer dan de eenvoudige vorm van een ster, de Merkaba heeft een diepe spirituele betekenis. Deze driedimensionale ster heeft acht punten en ontleent zijn naam aan Mer voor licht, Ka voor geest en Ba voor het lichaam. Het Merkaba symbool steunt je tijdens spirituele groei en biedt bescherming. Het is een prachtig symbool om op te mediteren als je je energie wilt reinigen of om bescherming wilt vragen.