Met mij samen werken

Loop jij rond met klachten waar je vanaf wilt?

 • Lichamelijke problemen, angst, depressie, of ziekte?

 • Energetische blokkades, relatieproblemen of een gebrek aan zingeving?

 • Ben jij een HSP (Highly Sensitive Person) Wordt je gek van alle prikkels en emoties om je heen en voel jij je anders/verdwaalt?

En…

 • Voel jij dat je steun, begeleiding en heling nodig hebt?

 • Dat er meer in het leven moet zijn dan je huidige fysieke realiteit?

 • Ben je klaar om meer vreugde, vrijheid, zingeving en verbinding te ervaren?

Ik zie jou.

 • Ik neem je klachten en dromen serieus.

 • In een veilige, liefdevolle bedding, begeleid ik jou tijdens een krachtige healing, samen met mijn gidsen door jou angsten en meest diepe shadows, om vervolgens bij jou eigen kracht, licht en liefde uit te komen.

Met mij samen werken

Photo by Liza Summer from Pexels

Het proces spirituele ontwaken

De sessies in het spiritueel ontwaken gaan over het ontwikkelen van een diepe verbinding met zowel je innerlijke bron van liefde en wijsheid, als met iets dat veel groter is dan jij.

Zo krijg je een gevoel voor jouw zielsmissie, voor wat je hier te doen hebt. Pijn, angst, stress, een gevoel van minderwaardigheid, belemmerende overtuigingen en allerlei fysieke klachten, verdwijnen dan als vanzelf. We onderzoeken je huidige blokkades, overtuigingen en spirituele gereedschapskist en ontdekken wat er nodig is om jouw droomleven te manifesteren. Dat alles in een overvloedige, duurzame realiteit waarin je je vrij, gelukkig en geliefd voelt. Er is diepe innerlijke rust.

In jezelf geloven is de sleutel tot succes in wat je ook kiest om te doen. Het is oké om je laag te voelen, je gebroken te voelen. Het zou echter helpen als je je zelfrespect er op de lange termijn niet door laat beïnvloeden. Ik help jou weer te laten geloven in jezelf, wat er ook gebeurt. Alles (maar dan ook echt alles!) wat er gebeurt in je leven, gebeurt om jou wakker te maken en te begeleiden naar je innerlijke bron van licht, liefde en wijsheid.

Ik help je de vreugde in je leven weer terug te vinden en je te herinneren wie jij écht bent (en niet wie jij denkt dat je bent). We hebben vaak een getekend beeld van wie we zijn, door allerlei overtuigingen en trauma’s die we dit leven en vorige levens hebben opgedaan. Daardoor ontstaan er ongewenste gedragspatronen die jouw zielsmissie in de weg staan. Samen nemen we die obstakels weg door middel van healing, zodat jij je ware zielsmissie kunt leven en je authentieke zelf kunt omarmen.

Voordelen van de sessie

 • Genezing van lichaam, geest en ziel, dag voor dag

 • Je voelt je helemaal opgeladen: vrij, verlicht en vol innerlijke rust

 • Je ontdekt jouw zielsmissie

 • Je voelt je geïnspireerd om je dromen na te jagen

 • Je leert omgaan met stress, angst en twijfel in jezelf

 • Je ervaart diepere verbindingen met mensen en liefdesrelaties

 • Je overwint een gevoel van alsmaar onderpresteren en verloren zijn

 • Je voorkomt een burn-out

 • Je leert omarmen wat er in je leven is gebeurd en daar dankbaar voor te zijn

 • Het moeilijke verleden leer je te gebruiken als springplank

 • Je ervaart meer zelfliefde en kracht om jezelf te helpen

 • Je ervaart permanente, positieve gedragsverandering

 • Je voelt je geïnspireerd en je creativiteit gaat stromen

 • Mediteren gaat steeds beter

 • Je creëert en manifesteert nieuwe mogelijkheden

 • Je overwint beperkende overtuigingen en maakt er je kracht van

 • Je gelooft in jezelf en ervaart meer zelfrespect

 • Je gelooft dat alles wat er gebeurt, jou begeleidt naar je innerlijke licht

Ik help je om de focus op jezelf te richten en naar binnen te kijken, want het is binnenin, waar antwoorden en heling te vinden zijn.

Als je klaar bent om je authentieke waarheid te claimen, ben jij nu op het juiste moment op de juiste tijd op mijn website gekomen!!

Your Inner World is Waiting For You…

Photo by Min An on Pexels

Zo ziet een sessie eruit

In een 2 uur durende sessie neem ik je mee de diepte in, naar de kern van de klacht.

We beginnen met een diepgaand coaching gesprek, waarin ik precies aanvoel waar blokkades van angst, pijn en emotie zitten. Tijdens het gesprek breng ik samen met jou liefdevolle rust naar de oorsprong van de klacht. Op dat moment voel je mogelijk al een grote verandering.

Na ongeveer een uur met je gesproken te hebben, geef ik je een healing/cleaning of energetische massage behandeling. Gewoon bij mij in de woonkamer, waar het huiselijk en veilig voelt (feng shui energie). Ik geef de healing met mijn handen, aanwezigheid en energie. Door mijn intuïtie, innerlijk weten en gevoel weet ik precies waar ik moet zijn om de energie en liefde van de klacht los te maken. Vaak komen er dan emoties naar boven waar we natuurlijk de ruimte aan geven. Samen werken we de zeven chakra’s af, zodat alles het lichaam kan verlaten. Mogelijk zie je kleuren of voel je dingen die je nog niet eerder hebt ervaren. Ik laat me ook leiden door jouw persoonlijke gidsen, zo voel ik vaak zielen van overleden dierbaren, die een onwijs krachtige helende energie met zich meedragen.

Tijdens de healing breng ik je terug bij je kern, de oneindige bron van liefde die jij echt bent!!

Nothing is Impossible!

Photo by Orlando Vera on Pexels

Voedingsadvies

Wanneer jij energetisch transformeert en spiritueel ontwaakt, moet je lichaam mee transformeren om de klacht los te kunnen laten.

Ik geef je daarom voedingstips en leer je te luisteren naar jouw lichaam, zodat je voedsel eet wat je lichaam écht nodig heeft. Soms vertelt je lichaam dat je een tijdje moet vasten tijdens je ontwaken. Vasten helpt je lichaam te resetten en te ontgiften van oude energie. Mijn ondersteuning in je dieetverandering zorgt ervoor dat je het geschenk van een evenwichtig lichaam gaat ervaren in jouw ontwakingproces! Zo heeft de healing nog meer succes.

Wat ik je leer over voeding

 • De rol die voeding speelt bij chronische ziekten

 • De relatie tussen voeding en afvallen

 • Tips voor het implementeren van plantaardige maaltijden op basis van volwaardige voeding

 • De psychologische redenen waarom we ons aangetrokken voelen tot voedingsmiddelen die de gezondheid niet ondersteunen

 • Hoe een gezonde levensstijl jouw spiritueel ontwaken ondersteunt

 • Persoonlijk voedingsadvies op het gebied van: Superfoods – Supplementen – kruiden en zeewieren

Tips om jezelf te helen

Mijn doel is dat jij de liefde in jezelf leert kennen, de liefde die jij eigenlijk bent.

Ik wil niet dat je afhankelijk wordt van mij en mijn helende krachten, in een sessie geef ik je daarom ook tools en tips om jezelf te helen.

Tips om jezelf te helen

De hulp vanuit de natuurlijke bron

Als ik voel dat het nodig is gaan we in een vervolgsessie ook een keer naar het bos. De natuur is een krachtige spiegel en healer, waarmee ik graag samenwerk.

Mensen die zichzelf willen genezen, verjongen en in balans willen brengen, trekken zich al sinds jaar en dag terug in de natuur. Daar herstellen ze het contact met het zelf en de zintuigen.

De buitenlucht brengt de geest tot rust en verbetert de algehele gezondheid van het lichaam. De natuur straalt oneindige positieve energieën uit die het stressniveau, de bloeddruk, hartslag en spierspanning verlagen. Tegelijkertijd wordt de aanmaak van gelukshormonen gestimuleerd, wat een algeheel gevoel van welbevinden, geluk en vertrouwen creëert. Een staat waarin echte heling kan plaatsvinden.

Onderdelen van de sessie in de natuur zijn:

 • Het blote voeten pad (het volledig contact te ervaren met Moeder Aarde)

 • QiGong

 • Mediteren

 • Ademwerk

 • Coaching & Healing

 • In stilte wandelen

 • Nabespreking

Ervaringen van cliënten

Voel je vrij om HIER je review te plaatsen of op GOOGLE

Blokkades in mijn lichaam

★★★★★Gert is op het juiste moment op mijn pad gekomen. Hij heeft mij goed geholpen en begeleid in mijn spirituelen ontwikkeling proces. Hij wist ook precies de blokkades in mijn lichaam te vinden en ze te verwijderen waarvan ik…

Healings en Tools

★★★★★Gert is een uitzonderlijke man die vanuit zijn intuïtie, gevoel en samen met universum werkt. Mijn ziel heeft gekozen te ontwaken dit leven en het maximale aan donkerte te ervaren. Hier heeft Gert mij enorm goed in geholpen…

Trauma’s en emoties

★★★★★Gert is enorm bijzonder. Hij neemt jou mee in jouw (heling) reis die jij samen met hem gaat maken. Hij support je, beantwoord vragen en verlicht je oprecht van je trauma's en emoties. Naast mijn reguliere therapie ben ik…

Energetisch veld

★★★★★De healings, readings en activaties die ik via Gert mocht ontvangen heb ik als krachtig, puur en integer ervaren. Gert stemt zuiver af en verbind moeiteloos met het energetisch veld om door te geven wat nodig is in het proces…

Levensenergie

★★★★★Elk bezoek aan Gert voelt als een cadeautje aan mezelf. Onderweg naar Gert vraag ik mij vaak af waar we nu over te spreken zullen gaan. Eenmaal binnen in de fijne huiselijk omgeving komen de onderwerpen als vanzelf. Gert…

Gesprekspartner

★★★★★Bij de eerste ontmoeting voelde ik direct een enorm vertrouwen. Gert is een open persoonlijkheid zonder oordeel wat zeer prettig werkt in de behandelingen.Gert is een fijne gesprekspartner die naar de kern van het…

Gert is een liefdevolle en attente coach die jou kan helpen om jouw spiritueel bewustzijn te ontwaken, te vergroten en verder te ontwikkelen. Op dit moment heb ik vier sessies bij Gert gehad. Hier ben ik ontzettend tevreden over! Tijdens elke sessie merk ik dat mijn energiefrequentie na afloop veel hoger is dan bij aanvang van de sessie. Ik voel me dan ontspannen, helder, energiek en helemaal mezelf. Gerts manier van coaching is prettig omdat het vloeiend verloopt. Hierdoor komt er in de sessie datgene aan bod wat op dat moment belangrijk of nodig is. Dit kan dus elke keer anders zijn en geen enkele sessie is daarom hetzelfde. Daarnaast heeft Gert buitengewoon veel kennis over alles wat met spiritualiteit te maken heeft. Gedurende onze sessies heeft Gert zijn kennis met mij gedeeld en hebben we hier mooie gesprekken over kunnen voeren onder het genot van een kopje thee. Deze gesprekken hebben mij veel inzichten gegeven. Kortom, ik kan Gert van harte aanbevelen bij iedereen die op zoek is naar een fijne spiritueel coach.

Sinds februari 2021 ben ik bij toeval bij Gert terecht gekomen. Ik kwam niet uit me burn-out en had ook regelmatig last van absurd eetgedrag. Bezoeken bij de psycholoog brachten mij niet verder en daardoor ben ik naar alternatieve geneeswijze gaan kijken. Door de coaching en healingsessies van Gert ben ik met sprongen vooruitgegaan en ben ik me bewuster geworden van waarom ik “doe zoals ik doe”. Gert heeft me geholpen om mijn trauma’s onder de loep te nemen, door zijn scherpe helderziendheid weet hij haarfijn de pijnpunten op te zoeken en neemt hij oprecht de tijd voor je om je zo goed mogelijk te helpen. Gert is een onwijs lieve, empathische man die passie voor zijn werk heeft, daarom zou ik Gert zeker aanbevelen! 🙏🏼✨

Mijn eerste kennismaking met Gert was aan de telefoon via de spirituele site van ‘Dit is mijn toekomst’. Er volgde een afspraak voor een eerste consult. Ik kan me nog goed herinneren hoe ik bij hem binnenstapte. Ik werd ‘aangeraakt’ en kon mijn tranen maar moeilijk bedwingen. Wat verwacht je vroeg Gert? Mijn antwoord: Ik wil niet meer ‘overleven, maar leven, zonder angst of beperkingen. Inmiddels kom ik al een paar maanden om de week bij Gert. Het is soms hard werken, maar dat is ook nodig als je ergens wilt komen en we zijn hier niet voor alleen gezellig een bakkie doen, zoals Gert zelf zegt. Dankjewel Gert voor wie je bent, voor je steun, voor je oprechtheid en dat je er stukje bij beetje aan meehelpt mijn ware zelf terug te vinden.

Mijn ervaring met Gert is erg positief.
De eerste keer dat ik bij Gert kwam was ik sceptisch en wist ik niet goed wat ik kon verwachten, maar vanwege de huiselijke omgeving en omdat Gert je meteen op je gemak stelt verdween dit vrij snel.
Ondertussen kom ik al ruim een halfjaar bij Gert en heb ik een enorme persoonlijke groei doorgemaakt, en nog steeds. Gert heeft me in deze periode meer geholpen dan de hulpverleners die ik in mijn leven heb gezien. Wil je de diepte in en echt bij jezelf uitkomen dan raad ik Gert echt aan.

Wat ik fijn vind aan Gert is dat hij je met zoveel liefde en enthousiasme ontvangt. Wanneer je een afspraak hebt met Gert krijg je de volledige aandacht, wat ik nogal eens mis bij andere behandelingen. Hij neemt echt de tijd voor je, heeft geduld, respect en ziet jou voor wie je werkelijk bent. Met zijn positieve energie kan hij van jouw “probleem” het diepgaande stuk toch heel luchtig maken. Dat vind ik persoonlijk heel fijn. Een beetje humor kun je wel verwachten, maar ook de directe confronterende woorden. Maar dat alles wel op een zuivere liefdevolle manier. Ik ben heel dankbaar dat ik Gert heb mogen ontmoeten op mijn reis naar mezelf.

Bedankt voor de mooie sessies en je liefdevolle aandacht lieve Gert. Ik voel me al helemaal lichter en de liefde door mijn lichaam weer stromen. Voel me door jou meteen weer de drijf om verdere stappen te zetten. Super bedankt en zo bijzonder wat je doet. Was even helemaal vergeten hoe het leven zo fijn kan voelen.

Ik heb al verschillende behandelingen van Gert mogen ontvangen
en ze zijn iedere keer weer een cadeautje!
Tijdens de behandelingen wordt er van alles in beweging
gezet, wat ervoor zorgt dat ik tijdens, of in de dagen na de behandeling
kan loslaten wat losgelaten mag worden. Sinds ik regelmatig een behandeling onderga, ben ik veel meer in balans en voel mij sterker dan ooit!

Ik heb Gert leren kennen als een rustige man, iemand die mij in ons 1e treffen snel op mijn gemak stelde. Ik wist dat ik werd beschermd, en ik vertelde mijn verhaal. In ons 1e treffen werd door zijn intuïtief en warme direct mijn patroon vastgesteld, en ik kreeg direct nieuwe inzichten, en leerde ik dat Magie bestaat! Gert is een open en positief ingesteld mens. Ik beveel Gert als coach dan ook van harte aan.

Ik ben erg blij dat ik bij Gert terecht ben gekomen voor coaching/healing. Gert is een heel fijn persoon om mee te werken en ik heb hele mooie verhelderende gesprekken tijdens de sessies. Gert stelt je op je gemak en kan heel goed luisteren. Hij zet je in je kracht en geeft je ruimte voor zelfontwikkeling en zelfinzicht.
Wat ik ook erg fijn vind is dat je hem altijd mag benaderen als je vragen hebt.

 • Ik heb erg goede ervaringen met Bewust nu. Gert is een erg goede coach, waarmee je goed de diepte in kan gaan en veel kan leren over jezelf. Hij is erg goed in het zien waar je staat en wat je nodig hebt. Ben je op zoek naar persoonlijke en of spirituele groei dan is dit zeker een aanrader!

Groetjes Koen

Ik kom nu al een aantal maanden bij Gert. Ik heb tot nu toe al enorm stappen gemaakt in mijn persoonlijke/spirituele ontwikkeling. Hij legt haarfijn de vinger op de zere plek. Ook ben ik mede door Gert gestopt met roken, iets waar ik erg tegen op zag. Ook de energetische sessies zijn bijzonder en Gert weet daar van alles los te maken in het lichaam. Ik raad Gert zeer zeker aan als je opzoek bent naar je ware zelf en niet meer wil vast hangen in oude patronen.

Justin

Ik ken Gert nog vanuit de tijd dat ik modellenwerk deed en hij visagist was. Intuitief voelde hij aan dat ik zijn hulp kon gebruiken. We zijn inmiddels alweer 10 jaar bevriend en ik heb ook zijn transformatieproces meegemaakt. Gert is als een rode draad in mijn leven, hij is heel liefdevol en zuiver. Ik ken niemand die zo puur, eerlijk en oprecht is als hij. Gert is to the point en praat niet met je me, maar houd een spiegel voor. Hij ziet jouw blinde vlekken en maakt datgene bewust wat nog onbewust is. Zijn healingen zijn liefdevol, hij kan angsten bij mij en mijn dierbaren energetisch verminderen, doordat hij liefde en licht stuurt of doorgeeft via zijn handen. Dankzij Gert kan ik het leven beter accepteren en vind ik de kracht in moeilijke tijden. Hij is wakker en bewust, een goede coach en motiveert mij om de juiste voeding tot mij te nemen, zodat ik me energieker ga voelen. Ik raad hem uit eigen ervaring bij iedereen aan, want dat is een cadeau voor jezelf!

Liefs Josee

Gert is een aardse engel die met nuchterheid, liefde, diepgang door je heen kijkt. Diep maar op een lichte, verteerbare manier. Optimisme en daadkrachtige begeleiding gaan bij hem hand in hand. Gert communiceert op verschillende lagen met je tot aan je ziel en doet dit met respect voor het multidimensionale wezen dat je bent. Gert is ook kennisdrager over gezondheid en voeding, iets waarmee ik me door hem geweldig heb laten helpen. Hij was hiermee de leraar die mij met een nieuwe manier van leven heeft kennis laten maken. Als kinderpsycholoog, diagnosticus en regiebehandelaar laat ik Gert ook met cliënten van mij werken, o.a. jongeren die (latent) paranormaal begaafd zijn. De live healing en ontmoeting heb ik nog tegoed. Onze contacten zijn tot nu toe digitaal, mede door de omstandigheden van de tijd. We zullen nog veel samenwerken in de toekomst.

Gert is echt een wonder. Hij helpt je echt om je meer rust en energie te geven. Elke x als ik bij Gert vandaan kom voel ik me een ander persoon. Mijn hoofd is leeg. Hij geeft mij innerlijke rust. Voel me echt een gelukkiger mens. Mijn leven komt steeds meer in balans. Gert is echt een fantastisch persoon en geeft een goede energie voor een beter rustiger leven!!

Sinds een jaar heb ik contact met Gert. Ik had iemand verloren en was compleet mezelf kwijt. De zwartste periode uit mn leven! Ik werd getrokken naar een website waar Gert ook zijn sessie aanbiedt. Heel eerlijk…. ik heb contact gelegd maar dacht echt dat het onzin was. Ik had namelijk het gevoel dat ik niet alleen was en kreeg opeens popup berichten op mn telefoon van gespreksverslagen van de laatste gesprekken met de persoon die ik zo onwijs mis. Telkens hoorde ik mezelf zeggen dat dit toch niet waar kon zijn dat iemand uit het hiernamaals met mij meeloopt. Wat een onzin dacht ik. Ik had al wat bewijzen gehad maar was een soort ongelovige Thomas. Maar een aantal bewijzen die Gert mij vertelde gaf mij gelijk duidelijkheid…dit is zoals hij het zegt…hij loopt met me mee en wil me steunen. Zoals dat ik via mn telefoon een signaal kreeg ( dat krijg ik sinds zn dood) tijdens een familieetentje waardoor hij liet zien dat hij er was. Gert wist het te vertellen van het familieetentje en dat mijn dierbare ook heeft laten weten aan mij dat hij er was. Tijdens dat etentje heb ik nog een foto gemaakt en naar mn vriendin gestuurd met de tekst Hij is hier weer.
Het was dus voor mij direct duidelijk dat Gert dit nooit had kunnen weten. Gert helpt mij met het moeilijke traject wat ik voort ga zetten en heeft me weer in mn kracht gezet. Ik ben je zo onwijs dankbaar lieve Gert! Ik ga knallen, jij hebt mn toekomst gezien en het bijzondere is dat het gewoon uitkomt. Als het mijn tijd is zal ik in vrede gaan en zonder angst. ik kijk er naar uit om mn dierbaren weer te ontmoeten maar dat duurt nog wel even. Eerst mn missie afmaken.
Lieve groet,

Ik ben nu 4 keer bij Gert geweest. Hij heeft me al zoveel geleerd. Bij hem voel ik me veilig, huiselijk en kan ik alles delen. En dat zorgt voor de openheid waar ik al mijn pijn, angst en alle emoties die ik heb vastgehouden, kan loslaten. Het is een helende reis, die we samen maken. Voor het eerst voel en weet ik dat er aan het eind van deze reis een mooi leven op me wacht. Dus ik zeg, als je het voelt, niet twijfelen, maar ga op reis naar jezelf.

Liefs Anita vd Bulk-Kaiser

Gert heb ik leren kennen op een medicijnplant ceremonie, ongeveer een jaar geleden. In een zaal vol onbekende mensen viel Gert mij meteen op, en koos ik er instinctief voor om bij hem te gaan zitten. Zijn wijsheid, zijn energie en passie/binding met dat wat groter is dan wij, sprak mij aan. En zijn energie heb ik tijdens de ceremonie op een hele mooie, indringende manier mogen zien en ervaren. Gert is een man waar het Universele, het Goddelijke licht, volkomen helder en ongestoord doorheen vloeit, hem voedend en zijn omgeving ook. Zijn lichaam en zijn spirit,  zijn zuiver en verschoond van blokkades. Gert is een lichtwerker, een healer, een gids die eerlijk en direct is en precies het juiste weet te zeggen wat op dat moment nodig is. Niets meer en niet minder. Een prachtmens, ik ben heel blij dat ik Gert op mijn eigen reis ben tegengekomen. Taco Haakmeester

In mijn persoonlijk spirituele reis heb ik al veel mogen ontdekken en flink wat stappen mogen maken onder begeleiding van Gert. We gaan echt de diepte in om bij de kern te komen en liefde voor jezelf te bereiken. Energetische sessies zijn ook erg belangrijk geweest om bepaalde situatie aan licht te krijgen en te kunnen verwerken!

Direct een sessie boeken

DE KOSTEN VAN EEN STANDAARD CONSULT VAN TWEE UUR ZIJN €120

Hoeveel sessies heb ik nodig?
Dat verschilt per persoon. Sommige mensen hebben drie sessies nodig, anderen zes. Er zijn ook mensen die ik een half jaar tot een jaar begeleid. Alles is volledig afhankelijk van jouw proces. Vrijwel alle modules die beschreven staan op de website komen aan bod tijdens jouw sessies. Iedere sessie heeft even tijd nodig om te landen, dus er zit altijd minimaal twee weken tussen.